Τρόποι πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας:

Το FairyGift.gr δέχεται τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, Apple Pay. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-256 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Let's Encrypt), τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρείας, τότε η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείτε να έχει εκδοθεί στα στοιχεία τη αντίστοιχης εταιρείας.

 

Πληρωμή μέσω PayPal

Το FairyGift.gr δέχεται πληρωμές μέσω PayPal.

 

Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να καταθέσετε το συνολικό ποσό (αξία προϊόντος & μεταφορικά) στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό αναγράφοντας στην αιτιολογία κατάθεσης, τον αριθμό παραγγελίας που αναγράφετε στο e-mail επιβεβαίωσης που θα λάβετε.

ΤΡΑΠΕΖΑ: Eurobank

IBAN: GR6102602530000460201304837

Δικαιούχος: Αικατερίνη Αγγελίδου

 

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή):

Πληρώστε τον ταχυμεταφορέα της εταιρείας μας, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για όλη την Ελλάδα (εκτός Κύπρου).

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, από 03.01.2012 παραστατικά αξίας άνω των 500€ προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 500€ προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:

α) Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό

β) Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

 

Φόρος Προστιθέμενης Αξίας

Σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες και τη νομοθεσία, όλες οι αγορές που γίνονται μέσω αυτής της ιστοσελίδας υπόκεινται σε Φόρο Προστιθέμενης Αξίας (ΦΠΑ).