Τρόποι αποστολής

Τρόποι αποστολής

Η παράδοση του προϊόντος γίνεται στον παραλήπτη που έχει δηλωθεί κατά την καταχώρηση και αγορά του/των προϊόντων ασχέτως εάν έχει πληρωθεί από τον ίδιο ή κάποιον τρίτο. Στην περίπτωση που ο αποστολέας – αγοραστής είναι διαφορετικός από τον παραλήπτη, την απόδειξη αλλά και την ευθύνη της αγοράς και αποστολής την αναλαμβάνει ο αποστολέας -  αγοραστής.

Μετά την υπογραφή - αποδοχή του παραλήπτη του σχετικού Δελτίου Αποστολής, δεν θα είναι δυνατό να αναγνωρίζονται τυχόν αμφισβητήσεις που αφορούν την παράδοση.

Οι ώρες παράδοσης των δεμάτων είναι καθημερινά (εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών) από 09:00 έως 17:00 και διαφοροποιούνται ανάλογα με την περιοχή παράδοσης ή παραλαβής. Οι χρόνοι παράδοσης των αποστολών είναι οι εξής:

Αποστολές εντός Αθηνών και Πρωτεύουσες νομών στην χερσαία Ελλάδα γίνονται την επόμενη εργάσιμη.

Αποστολές σε Πρωτεύουσες νομών στην νησιωτική Ελλάδα γίνονται εντός 48 ωρών.

Αποστολές σε απομακρυσμένα ή δυσπρόσιτα σημεία στην υπόλοιπη Ελλάδα και στην Κύπρο γίνονται εντός 2 -5 εργάσιμων ημερών.

Σε εξαιρετικές περιπτώσεις και εφόσον προηγούμενα έχει ενημερωθεί ο πελάτης, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να παραταθεί.

Για όλες τις αποστολές οι ταχυμεταφορείς καλούν τηλεφωνικά τους παραλήπτες με σκοπό να κλείσουν ραντεβού για την παράδοση των δεμάτων.

Χρεώσεις αποστολής

Το FairyGift προσφέρει δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 39 ευρώ, για Αθήνα, Θεσσαλονίκη, και άλλες 57 πόλεις της χώρας. (Για αγορές κάτω των 20 ευρώ ισχύει χρέωση μεταφορικών 3,4 ευρώ)

Αναλυτικότερα μπορείτε να δείτε τις πόλεις στον διαδραστικό χάρτη πατώντας εδώ.

Για τις περιοχές που είναι δυσπρόσιτες ή απομακρυσμένες από τα κέντρα των πόλεων ισχύει έξτρα χρέωση 2,1 ευρώ για αγορές άνω των 39 ευρώ ή 4,5 ευρώ για αγορές κάτω των 39 ευρώ.

Με την επιλογή της πληρωμής με αντικαταβολή χρεώνεστε επιπλέον στην τελική τιμή το ποσό των 2,10 ευρώ το οποίο αντιστοιχεί στην υπηρεσία του Courier.

Στις περιπτώσεις αποστολής του δώρου στην Κύπρο η επιπλέον χρέωση στα μεταφορικά είναι 24,80 ευρώ και σε αυτές τις περιπτώσεις δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή.

Παραλαβή από το κατάστημα

Η παραλαβή από το κατάστημα θα γίνεται κατόπιν συνεννοήσεως της επιχείρησης με τον πελάτη και κατόπιν δημιουργίας ραντεβού (προς αποφυγή συνωστισμού λόγο Covid-19) σύμφωνα με τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος (09:00 – 20:00) στις οποίες εξυπηρετείται ο πελάτης.