Σχετικά με εμάς

Καλωσήρθατε στο FairyGift.gr!!

Η ιδέα του FairyGift γεννήθηκε με τον ερχομό της μικρής μας το 2021, σε μια δύσκολη για όλους μας περίοδο λόγω της πανδημίας. Βλέπαμε την ανάγκη των δικών μας ανθρώπων να βρίσκονται κοντά μας σε αυτή την ευτυχισμένη μας στιγμή, την ανάγκη να εκδηλώσουν τα συναισθήματά τους μέσω κάποιου δώρου. Το καταλαβαίναμε, αφού κι εμείς επιθυμούσαμε να κάνουμε κάτι αντίστοιχο για τα μικρά μέλη της παρέας μας. Αυτό, βέβαια, ήταν ιδιαίτερα δύσκολο σε συνθήκες κοινωνικής απομόνωσης.

Έτσι σκεφτήκαμε να δημιουργήσουμε το FairyGift, ένα e-shop μέσω του οποίου θα μπορούσε ο καθένας να στείλει με ασφάλεια ένα δωράκι στα αγαπημένα του πρόσωπα, και μάλιστα κάτι πρωτότυπο και διαφορετικό από τα συνηθισμένα παιχνίδια: ένα δωράκι εξατομικευμένο, με την προσωπική του αφιέρωση, το όνομα του παιδιού ή κάποια αγαπημένη φωτογραφία, φτιαγμένο με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον και το παιδί (ξύλο, βαμβάκι, σιλικόνη ποιότητας τροφίμων κ.λπ.) και, το βασικότερο, φτιαγμένο με μεράκι και πολύ αγάπη!!

Φιλοδοξούμε το FairyGift να γίνει ένας τρόπος να έρθουμε όλοι λίγο πιο κοντά και δεσμευόμαστε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας!!